Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1126
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Столяревская Е. В. | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-05T09:19:59Z | - |
dc.date.available | 2012-11-05T09:19:59Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Столяревская Е. В. Разработка имиджевормирующих подходов при организации еврейского ресторана / Е. В. Столяревская // Управління розвитком. - 2012. - №9. - С. 122-124 | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1126 | - |
dc.description.abstract | Рассмотрены и проанализированы ключевые составляющие, с помощью которых прописаны Мастер-план для еврейского ресторана и предложения по успешному формированию имиджа, который помогает выжить в суровом мире бизнеса. | en_US |
dc.description.abstract | The key elements that are registered with the Master Plan for the Jewish restaurants have been analyzed and suggestions for successful completion of the image, which helps to survive in the harsh world of business have been proposed. | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | Видавництво ХНЕУ | en_US |
dc.subject | культура обслуживания | en_US |
dc.subject | привлекательный имидж | en_US |
dc.subject | эффективная преданность | en_US |
dc.subject | нормативная преданность | en_US |
dc.subject | надежность и эффективность | en_US |
dc.title | РАЗРАБОТКА ИМИДЖЕФОРМИРУЮЩИХ ПОДХОДОВ ПРИ ОРГАНИЗАЦИИ ЕВРЕЙСКОГО РЕСТОРАНА | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 005.336.6:640.43 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | № 9 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Столяревская Е.В. Разработка имиджевормирующих подходов при организации еврейского ресторана.pdf | 238,44 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.