Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1178Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Котляр Д. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2012-11-28T08:56:01Z | - |
| dc.date.available | 2012-11-28T08:56:01Z | - |
| dc.date.issued | 2012 | - |
| dc.identifier.citation | Котляр Д. О. Последовательность разработки имиджевой стратегии на примере ресторана "ПЕРЧИНИ" / Д. О. Котляр // Управління розвитком. - 2012. - №9. - С. 165-167 | en_US |
| dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1178 | - |
| dc.description.abstract | Рассмотрены понятие "имидж", его компоненты и этапы формирования имиджевой составляющей для итальянского ресторана "Перчини". | en_US |
| dc.description.abstract | The concept of "image", its components and stages of image component formation for the Italian restaurant "Perchyny" have been considered. | en_US |
| dc.language.iso | ru | en_US |
| dc.publisher | Видавництво ХНЕУ | en_US |
| dc.subject | имидж | en_US |
| dc.subject | имиджеформирующая система | en_US |
| dc.subject | Мастер-план | en_US |
| dc.title | ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНОСТЬ РАЗРАБОТКИ ИМИДЖЕВОЙ СТРАТЕГИИ НА ПРИМЕРЕ РЕСТОРАНА "ПЕРЧИНИ" | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| dc.subject.udc | 005.336.6:640.432 | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | № 9 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Котляр Д. О. Последовательность разработки имиджевой стратегии на примере ресторана _ПЕРЧИНИ_.pdf | 201,2 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
