Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/12100
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Отенко І. П. | - |
dc.contributor.author | Чепелюк М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-01T12:37:54Z | - |
dc.date.available | 2016-06-01T12:37:54Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Отенко І. П. Стратегічні заходи формування корпоративної культури в процесі організаційних змін підприємства / І. П. Отенко, М. І. Чепелюк // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2016. – № 10. – С. 443–446. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12100 | - |
dc.description.abstract | Формуванню корпоративної культури в процесі організаційних змін підприємства передує оцінка достатності рівня корпоративної культури, що вже існує на підприємстві та визначення переліку запланованих організаційних змін та їх цілей. Після проведеної оцінки актуальною є розробка стратегічних заходів формування корпоративної культури в процесі організаційних змін для підготовки підприємства та персоналу до їх успішного здійснення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | корпоративна культура | en_US |
dc.subject | організаційні зміни | en_US |
dc.subject | процес організаційних змін | en_US |
dc.subject | процедура комплаенсу | en_US |
dc.subject | конфлікти | en_US |
dc.title | Стратегічні заходи формування корпоративної культури в процесі організаційних змін підприємства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 005:73:658:621.1 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕВББ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чепелюк Отенко СТРАТЕГІЧНІ ЗАХОДИ ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ В ПРОЦЕСІ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ЗМІН ПІДПРИЄМСТВА.pdf | 393,74 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.