Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13589
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко Н. Ф.-
dc.contributor.authorСавченко М. Ф.-
dc.contributor.authorSavchenko M. F.-
dc.date.accessioned2016-08-29T10:46:11Z-
dc.date.available2016-08-29T10:46:11Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationМетодические рекомендации к практическим занятиям по курсу "Товароведение" для студентов специальности 7.050108 всех форм обучения / Сост. Н. Ф. Савченко. – Харьков: Изд. ХНЭУ, 2004. – 36 с. (Русск. яз.)en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13589-
dc.description.abstractРассмотрены наиболее общие подходы к оценке потребительских свойств товаров и подчеркнуто влияние температурно-скоростных параметров на поведение материалов, изменение материалов, изменение свойств изделий. Отражены наиболее общие сведения о нормативных и правовых документах, определяющих требования к товарам и защиту прав потребителя. Это позволяет выявить основные факторы, необходимые для оценки и экспертизы товаров, а также прогнозировать направления их совершенствования. Предназначено для студентов экономических специальностей.en_US
dc.description.abstractРозглянуто найбільш загальні підходи до оцінки споживчих якостей товарів та підкреслено вплив температурно-швидкісних параметрів на поведінку матеріалів, зміну матеріалів, зміну якостей виробів. Відображено найбільш загальні відомості про нормативні та правові документи, які визначають вимоги до товарів та захист прав споживачів. Це дозволяє виявити основні фактори, що необхідні для оцінки та експертизи товарів, а також прогнозувати напрямки їх удосконалення. Призначено для студентів економічних спеціальностей.en_US
dc.description.abstractThe most general methods of the estimation of consumer properties of products is considered and influence of temperature-speed parameters on behavior of materials, change of materials, change of properties of wares is emphasized. The most general information about normative and legal documents, qualificatory requirements to the products and protection of consumer rights is reflected. It allows to find basic factors necessary for an estimation and examination of commodities, and also to forecast of directions of their perfection. It is intended for the students of economic specialities.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherИзд. ХНЭУen_US
dc.subjectправа потребителяen_US
dc.subjectэкспертиза товаровen_US
dc.subjectправа споживачаen_US
dc.subjectекспертиза товарівen_US
dc.subjectconsumer rightsen_US
dc.subjectexamination of goodsen_US
dc.titleМетодические рекомендации к практическим занятиям по курсу "Товароведение" для студентов специальности 7.050108 всех форм обученияen_US
dc.title.alternativeМетодичні рекомендації до практичних занять з курсу "Товарознавство" для студентів спеціальності 7.050108 усіх форм навчанняen_US
dc.title.alternativeMethodical recommendations for practical employments of course "Merchandizing" for the students of speciality 7.050108 all forms of educationen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
м3.pdf279,03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.