Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14681
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шталь Т. В. | - |
dc.contributor.author | Козуб В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-28T08:23:44Z | - |
dc.date.available | 2016-12-28T08:23:44Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шталь Т. В., Козуб В. О. Особливості розвитку міжнародної конкуренції в умовах глобалізації / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 17-18 листопада 2016 р. м. Харків. – Харків: ФОП Лібуркіна, 2016. – С. 411-415. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14681 | - |
dc.description.abstract | У роботі проаналізовані сучасні концепції конкуренції та обґрунтовано, що в сучасних ринкових умовах новою системою конкурентних відносин є гіперконкуренція. Використання сучасних моделей гіперконкуренції у по¬єднанні з добре відомими і відпрацьованими моделями М. Портера до¬зволяють міжнародним компаніям суттєво посилити рівень ефективності процесу управління конкурентними відносинами. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ФОП Лібуркіна | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | модель | en_US |
dc.subject | концепції | en_US |
dc.subject | підприємства | en_US |
dc.subject | система | en_US |
dc.subject | розвиток | en_US |
dc.subject | мотивування | en_US |
dc.title | Особливості розвитку міжнародної конкуренції в умовах глобалізації | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 339.97 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шталь_Т._В.__Козуб_В._О._Особливості_розвитку_міжнародної_конкуренції_в_умовах_глобалізації.PDF | 524,02 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.