Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/15222
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савченко Н. Ф. | - |
dc.contributor.author | Savchenko M. F. | - |
dc.contributor.author | Савченко М. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-02T09:01:49Z | - |
dc.date.available | 2017-03-02T09:01:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Савченко Н. Ф. К оценке возможностей повышения потребительских свойств с позиций взаимодействий системы «потребитель-производитель» / Н. Ф. Савченко // Физические и компьютерные технологии. Материалы ХХІІ Международной научно-практической конференции, 7–9 декабря 2016, г. Харьков. – Д. : ЛИРА, 2016. – С. 394–397. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15222 | - |
dc.description.abstract | Предлагается методология прогнозирования изменения потребительских свойств товаров в зависимости от номенклатуры их показателей. Особенностью предложенной методологии является использованием модели пирамиды, вершина которой – это комплексный показатель оценки потребительских свойств | en_US |
dc.description.abstract | Proposed methodology for forecasting changes in consumer properties of the goods, depending on the range of their performance. The peculiarity of the proposed methodology is the use of the pyramid model, the top of which - a comprehensive evaluation index of consumer properties | en_US |
dc.description.abstract | Пропонується методологія прогнозування зміни споживчих властивостей товарів в залежності від номенклатури їх показників. Особливістю запропонованої методології є використанням моделі піраміди, вершина якої - це комплексний показник оцінки споживчих властивостей | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | ЛИРА | en_US |
dc.subject | товар | en_US |
dc.subject | потребительские свойства | en_US |
dc.subject | технология | en_US |
dc.subject | сырье | en_US |
dc.subject | безопасность | en_US |
dc.subject | прогнозирование | en_US |
dc.subject | goods | en_US |
dc.subject | consumer properties | en_US |
dc.subject | technology | en_US |
dc.subject | raw materials | en_US |
dc.subject | safety | en_US |
dc.subject | forecasting | en_US |
dc.subject | товар | en_US |
dc.subject | споживчі властивості | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | сировина | en_US |
dc.subject | безпека | en_US |
dc.subject | прогнозування | en_US |
dc.title | К оценке возможностей повышения потребительских свойств с позиций взаимодействий системы «потребитель-производитель» | en_US |
dc.title.alternative | By evaluating opportunities to improve consumer properties from the standpoint of interaction "user-producer" system | en_US |
dc.title.alternative | До оцінки можливостей підвищення споживчих властивостей з | en_US |
dc.title.alternative | позицій взаємодій системи «споживач-виробник» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 614.845 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
статья Савченко Н.Ф - стр 394.pdf | 366,66 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.