Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17766
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMovchan A. S.-
dc.date.accessioned2017-09-18T11:56:02Z-
dc.date.available2017-09-18T11:56:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationMovchan A. S. Diversification process at the Ukraine Confectionery Market / A. S. Movchan // Наукові розробки: перспективи 21 сторіччя : матеріали V міжнар-ї наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених. – Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017. – С. 98-101.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17766-
dc.description.abstractTheoretical and methodological and organizational principles of diversification processes at enterprises of the confectionery market of Ukraine are considered in the article. The main competitive advantages that the company gets through diversification strategy are defined.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectconfectionery industryen_US
dc.subjectdiversification of the rangeen_US
dc.subjectvertical diversificationen_US
dc.subjecthorizontal diversificationen_US
dc.titleDiversification process at the Ukraine Confectionery Marketen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ПІФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мовчан Анастас_я Серг_ївна статья.pdf456,4 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.