Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17766
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Movchan A. S. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-18T11:56:02Z | - |
dc.date.available | 2017-09-18T11:56:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Movchan A. S. Diversification process at the Ukraine Confectionery Market / A. S. Movchan // Наукові розробки: перспективи 21 сторіччя : матеріали V міжнар-ї наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених. – Вінниця : ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017. – С. 98-101. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17766 | - |
dc.description.abstract | Theoretical and methodological and organizational principles of diversification processes at enterprises of the confectionery market of Ukraine are considered in the article. The main competitive advantages that the company gets through diversification strategy are defined. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.subject | confectionery industry | en_US |
dc.subject | diversification of the range | en_US |
dc.subject | vertical diversification | en_US |
dc.subject | horizontal diversification | en_US |
dc.title | Diversification process at the Ukraine Confectionery Market | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ПІФП) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мовчан Анастас_я Серг_ївна статья.pdf | 456,4 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.