Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17978
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Akhmedova O. O. | - |
dc.contributor.author | Sushchenko O. A. | - |
dc.contributor.author | Ахмедова О. О. | - |
dc.contributor.author | Сущенко О. А. | - |
dc.contributor.author | Ахмедова Е. О. | - |
dc.contributor.author | Сущенко Е. А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-11T12:12:17Z | - |
dc.date.available | 2017-12-11T12:12:17Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Organisation of the restaurant industry. Syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism" [Electronic resource] / compil. by O. Akhmedova, O. Sushchenko; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. - Електрон. текстові дан. (221 КБ). - Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2017. - 50 p. - Загол. з титул. екрану. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17978 | - |
dc.description.abstract | The thematic plan of the academic discipline and its contents are presented according to the modules and themes. Plans of lectures, practical lessons and seminars, materials for consolidation of knowledge (tasks for independent work, test questions), criteria of students' knowledge assessment, professional competences a student must have after studying the academic discipline are provided. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism". | en_US |
dc.description.abstract | Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Викладено плани лекцій, практичних та семінарських занять, матеріали для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня. | en_US |
dc.description.abstract | Представлен тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам. Изложены планы лекций, практических, семинарских занятий, материалы для закрепления знаний (задания для самостоятельной работы, контрольные вопросы), критерии оценки знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен владеть студент после изучения дисциплины. Рекомендовано для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | S. Kuznets KhNUE | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | restaurant industry | en_US |
dc.subject | restaurant service | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.subject | restaurant service of tourists | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | ресторанне обслуговування | en_US |
dc.subject | послуга | en_US |
dc.subject | ресторанне обслуговування туристів | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | ресторанное хозяйство | en_US |
dc.subject | ресторанное обслуживание | en_US |
dc.subject | услуга | en_US |
dc.subject | ресторанное обслуживание туристов | en_US |
dc.title | Organisation of the Restaurant Industry : syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism" | en_US |
dc.title.alternative | Організація ресторанного господарства : робоча програма для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня | en_US |
dc.title.alternative | Организация ресторанного хозяйства : рабочая программа для сту¬дентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017-Ахмедова О О, Сущенко О А.pdf | 686,73 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.