Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17978
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAkhmedova O. O.-
dc.contributor.authorSushchenko O. A.-
dc.contributor.authorАхмедова О. О.-
dc.contributor.authorСущенко О. А.-
dc.contributor.authorАхмедова Е. О.-
dc.contributor.authorСущенко Е. А.-
dc.date.accessioned2017-12-11T12:12:17Z-
dc.date.available2017-12-11T12:12:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationOrganisation of the restaurant industry. Syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism" [Electronic resource] / compil. by O. Akhmedova, O. Sushchenko; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. - Електрон. текстові дан. (221 КБ). - Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2017. - 50 p. - Загол. з титул. екрану.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17978-
dc.description.abstractThe thematic plan of the academic discipline and its contents are presented according to the modules and themes. Plans of lectures, practical lessons and seminars, materials for consolidation of knowledge (tasks for independent work, test questions), criteria of students' knowledge assessment, professional competences a student must have after studying the academic discipline are provided. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism".en_US
dc.description.abstractПодано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Викладено плани лекцій, практичних та семінарських занять, матеріали для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.en_US
dc.description.abstractПредставлен тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам. Изложены планы лекций, практических, семинарских занятий, материалы для закрепления знаний (задания для самостоятельной работы, контрольные вопросы), критерии оценки знаний студентов, профессиональные компетентности, которыми должен владеть студент после изучения дисциплины. Рекомендовано для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherS. Kuznets KhNUEen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectrestaurant industryen_US
dc.subjectrestaurant serviceen_US
dc.subjectserviceen_US
dc.subjectrestaurant service of touristsen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectресторанне обслуговуванняen_US
dc.subjectпослугаen_US
dc.subjectресторанне обслуговування туристівen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectресторанное хозяйствоen_US
dc.subjectресторанное обслуживаниеen_US
dc.subjectуслугаen_US
dc.subjectресторанное обслуживание туристовen_US
dc.titleOrganisation of the Restaurant Industry : syllabus for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism"en_US
dc.title.alternativeОрганізація ресторанного господарства : робоча програма для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняen_US
dc.title.alternativeОрганизация ресторанного хозяйства : рабочая программа для сту¬дентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровняen_US
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017-Ахмедова О О, Сущенко О А.pdf686,73 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.