Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2261-2270 зі 6538 (час пошуку: 0.01 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2022Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЖуков В. В.
2022Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЖуков В. В.
2022Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) levelProtasenko O. F.; Протасенко О. Ф.
2022Ecology: work program of the educational discipline for students of all specialities of the first (bachelor’s) levelProtasenko O. F.; Протасенко О. Ф.
2023Перспективи розвитку комп’ютерних технологій у готельно-ресторанному бізнесіЖуков В. В.; Гончаров О. С.
2023Інновації у готельно-ресторанному бізнесіЧеревична Н. І.; Тітова Е. В.
2022Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесівЖуков В. В.
2023Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесуЧеревична Н. І.; Подушко Ю. О.
2023Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарстваЧеревична Н. І.; Середенко В. В.