Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2441-2450 зі 6538 (час пошуку: 0.018 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Менеджмент публічних установ і організацій : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне управління» першого (бакалаврського) рівняГордієнко Л. Ю.; Єрмоленко О. О.; Єрмоленко О. О.
2022Електронне врядування : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» першого (бакалаврського) рівняГордієнко Л. Ю.; Єрмоленко О. О.
2020MacroeconomicsBril M. S.; Klimenko O. M.; Lisna I. F.; Lytvynenko A. V.; Mashchenko M. A.; Mordovets A. V.; Pyvavar I. V.; Ponomarenko O.; Stepanenko N. O.; Cherkashyna T. S.; Shyfrina N. I.
2010Фінансово-господарський контроль: навчальний посібникДікань Л. В.; Dіkan L. V.; Дикань Л. В.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2023Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Хаустова Т. М.
2023Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"Сисоєва С. І.
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.