Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2451-2460 зі 6538 (час пошуку: 0.008 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Захист прав споживачів у сфері обслуговування : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняПротасенко О. Ф.
2023Life safety and labour protection: syllabus of the training course for applicants of higher education of all specialties of the first (bachelor’s) levelProtasenko O. F.; Mykhailova E. O.
2024Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовцівЧеревична Н. І.; Грін Н. М.; Герошенко І. О.
2024Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Колонтаєвський О. П.; Сегеда І. В.
2024Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освітуЧеревична Н. І.
2023Впровадження принципів зеленого будівництва в індустрії гостинностіХмеленко А. Д.; Протасенко О. Ф.
2022Аналіз проблеми ефективного і безпечного функціонування цифрових екосистемКостенко В. І.; Протасенко О. Ф.
2024The world trends of development of state regulation inthe field of health protectionCherevychna N.; Sysoieva S.; Holenishcheva Y.
2022Реалізація принципів сталого розвитку у питаннях безпеки на виробництвіЛебедєва А. А.; Протасенко О. Ф.