Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2491-2500 зі 6538 (час пошуку: 0.011 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Іміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняБлохіна О. М.; Протасенко О. Ф.
2024Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2024Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2024Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняЧеревична Н. І.
2024Екологія людини : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняБезсонний В. Л.
2024Food blogging : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняБлохіна О. М.
2023Сутність і місце технології управління в системі управління підприємствомПерерва І. М.
2022Аналіз сталого споживання і виробництва в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Савченко М. Ф.; Дитиненко С. О.
2024Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарствіДавидова О. Ю.
2021Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова Т. М.; Федак Н. В.