Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 2501-2510 зі 6538 (час пошуку: 0.008 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практикаДавидова О. Ю.
2022Екологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняБезсонний В. Л.
2022Ресурсозберігаючі та екологічні технології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняІвашура А. А.
2023Development of concrete compositions based on aluminochromite cementsKorohodska A. M.; Shabanova H. M.; Logvinkov S. M.
2024Eco-ergonomic thinking under human-machine system designProtasenko O.; Mygal G.
2023Оцінка техногенної безпеки водних ресурсів на основі Ентропійного підходуБезсонний В. Л.
2023Особливості проектного фінансування для підприемств готельного і ресторанного бізнесу в умовах евроінтеграціїЖуков В. В.
2023Основні принципи водної політики європейського союзуБезсонний В. Л.
2023Оцінка екологічного стану водних ресурсів на основі інформаційної ентропіїБезсонний В. Л.; Третьяков О. В.; Пляцук Л. Д.
2023Моніторинг поверхневих вод відповідно до водної рамкової директиви – досвід НімеччиниБезсонний В. Л.; Некос А. Н.