Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 3801-3810 зі 6538 (час пошуку: 0.031 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2022Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in UkraineIvashura А.; Protasenko O.
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2022Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageKhaustova T.; Andrieieva S.; Pyvovarov Y.; Fedak N.; Plotnikova R.; Dikhtyar A.
2017Финансовый учет ІІМаляревский Ю. Д.; Безкоровайная Л. В.; Ольховская В. В.; Маляревський Ю. Д.; Безкоровайна Л. В.; Ольховська В. В.; Malyarevskiy Y. D.; Bezkorovaina L. V.; Olkhovska V. V.
2023Прогнозування динаміки екологічного стану річки Сіверський ДінецьКарбань А. В.; Безсонний В. Л.
2023Ентропійна оцінка техногенної безпеки водних ресурсівБезсонний В. Л.; Пляцук Л. Д.; Третьяков О. В.
2022Безпілотні системи: проблеми людського фактораМигаль Г. В.; Протасенко О. Ф.