Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 4801-4810 зі 6719 (час пошуку: 0.008 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Відкриті дані як ефективний механізм електронного урядуванняЮщенко Н. В.
2021Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова Т. М.; Федак Н. В.
2019Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starchesAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar А.
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2021Організаційно-комунікаційне забезпечення – основа ефективності управлінської діяльності персоналу підприємствГавкалова Н. Л.; Гришина В. В.
2023Проблеми соціальної безпеки молоді в україні в умовах воєнного стану та шляхи їх подоланняАчкасова О. В.; Полянська А. С.; Семенов А. О.
2023Економічне управління підприємством : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Економіка бізнесу" другого (магістерського) рівняШиян Д. В.
2023Стратегічне управління : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми "Економіка бізнесу" другого (магістерського) рівняСелезньова Г. О.
2023Analysis of the efficiency and effectiveness of the implementation of public-private partnership in UkraineGruzd M.