Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 5311-5320 зі 6722 (час пошуку: 0.014 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Актуальні проблеми формування системи якісного обслуговування споживачів в індустрії гостинностіДавидова О.
2018Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві.Шиян Д. В.
2022Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стануНечепуренко К.
2021Трансформації індустрії туризму в умовах цифрової економікиСтрижак О. О.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняСалун М. М.; Тимошенко К. В.; Іпполітова І. Я.; Литвиненко А. О.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Основи курортології та рекреації. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес"Сисоєва С. І.
2023Система публічного адміністрування. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне управління» першого (бакалаврського) рівняГавкалова Н. Л.; Гришина В. В.; Болотова О. О.
2022Аgile-методологія в публічному управлінніЮщенко Н. В.
2021National Brand, Tourism and Human Development: Analysis of the Relationship and DistributionStryzhak O.; Akhmedova O.; Postupna O.; Shchepanskiy E.; Tiurina D.