Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 5471-5480 зі 6722 (час пошуку: 0.019 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Стратегічний менеджмент у соціальній сфері. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняГончарова С. Ю.
2023Міжнародні соціальні інституції та програмиНазарова Г. В.; Степанова Е. Р.
2023Financial Aspects of Starting and Developing Business. Guidelines to individual work of Bachelor's (first) degree students of all specialitiesAleksieienko I.
2018Необхідність забезпечення інвайронментальної безпеки підприємства як запорука інвайронментальної безпекиМащенко М. А.; Mashchenko M. A.
2022Методичний підхід до ідентифікації проблем функціонування територіальних громад в умовах нестабільностіІванов Ю. Б.; Іванова О. Ю.; Лаптєв В. І.
2022Проблеми та перспективи розвитку електронної торгівліІпполітова І. Я.
2022Глобальний ІТ бізнес та його вплив на розвиток креативної економіки в УкраїніЛаптєв В. І.; Іванова О. Ю.
2018Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняЯцун Л. М.; Козубова Н. В.; Yatsun L. M.; Kozubova N. V.
2022Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуДавидова О.