Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 5551-5560 зі 6725 (час пошуку: 0.011 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2018Соціальна економікаНазарова Г. В.; Гончарова С. Ю.; Сотнікова Ю. В.; Аграмакова Н. В.
2019Основні проблеми інвестування вітчизняних підприємствСупрун Д. Є.
2019Підходи до формування конкурентної стратегіїНестерова Ю. О.
2022Прибутковість підприємств в контексті забезпечення їх фінансової безпекиЮшко С. В.; Кіріна І. В.
2019Фінансовий облік: методичні рекомендації до самостійної роботи з обліку власного капіталу для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" першого (бакалаврського) рівняМаляревський Ю. Д.; Безкоровайна Л. В.; Маляревский Ю. Д.; Безкоровайная Л. В.; Malyarevskiy Y. D.; Bezkorovaina L. V.
2022Забезпечення дієвого публічного управління в Україні на основі розроблення й упровадження органами публічної влади інноваційних інструментів та технологійШумська Г. М.
2022Peculiarities of a team leader’s role behaviourHolubiev S.; Bilokonenko H.; Homenko P.
2022Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Аналіз проблеми ефективного і безпечного функціонування цифрових екосистемКостенко В. І.; Протасенко О. Ф.