Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 5781-5790 зі 6538 (час пошуку: 0.012 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Економіка рекреації та туризму: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняСущенко О. А.; Стрижак О. О.; Тимошенко К. В.
2019Управління люкс-брендами: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняНаумік-Гладка К. Г.; Алдошина М. В.
2020Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" другого (магістерського) рівняСущенко О. А.; Стрижак О. О.; Наумік-Гладка К. Г.
2020Репутаційний маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняСущенко О. А.
2019Маркетинг послуг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняСтрижак О. О.; Ахмедова О. О.
2019Personnel management of the tourist enterprise: Syllabus of the academic discipline for students of the specialty 242 "Tourism" of the first bachelor's levelNaumik-Gladkaya K. G.
2019Intellectual Property: Syllabus of the academic discipline for students of all speciality of the first (bachelor's) levelIastremska O.
2019Ethics, Psychology, and Skills in Business Communication: guidelines for practical tasks for Bachelor's (first) degree students of all specialitiesNaumik-Gladka K. G.; Наумік-Гладка К. Г.; Наумик-Гладкая Е. Г.
2018Організація і техніка проведення зовнішньоекономічних операцій у туризмі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняСущенко О. А.; Єрмаченко В. Є.; Дехтяр Н. А.; Сущенко Е. А.; Ермаченко В. Е.; Дехтярь Н. А.; Sushchenko O. A.; Yermachenko V. Y.; Dekhtyar N. A.
2018Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняЯцун Л. М.; Козубова Н. В.; Yatsun L. M.; Kozubova N. V.