Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 6421-6430 зі 6537 (час пошуку: 0.013 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності стравВишемирський Д.; Крамаренко Д.; Гіренко Н.
2025Екологічні інновації у готельному бізнесіКрамаренко Д. П.; Андрєєва В. О.
2025Перспективи розвитку готелів сімейного типу у Львівській областіПритуляк О.; Черевична Н.; Крамаренко Д.
2025Особливості впровадження елементів української етнокультури в інтер’єр готелюКозар В.; Крамаренко Д.; Гіренко Н.
2025Технологія фаршевого напівфабрикату, оптимізованого до фізіологічних потреб людей похилого вікуГіренко Н.
2025Стратегії підвищення ефективності державного фінансового контролю в контексті міжнародного співробітництваЧикалюк М. М.; Жидовська Н. М.; Чернишов В. В.
2025Єврорегіони як прототип функціональних типів територій та європейської інтеграціїСиромолот Е. А.
2025Сутність фінансової звітноcтіОнищенко В. О.
2025Особливості формування попиту в домогосподарствах України у передвоєний періодШиян Д. В.
2024Дія мотиваційного механізму в сільському господарстві в умовах військового стануШиян Д. В.; Севрюкова Є. О.