Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18466
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бережна О. Б. | - |
dc.contributor.author | Бережная Е. Б. | - |
dc.contributor.author | Berezhna O. B. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-29T11:56:34Z | - |
dc.date.available | 2018-03-29T11:56:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Типографіка. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. О.Б. Бережна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (9,31 МБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 71 с. - Загол. з титул. екрану. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18466 | - |
dc.description.abstract | Подано основні відомості та порядок виконання лабораторних робіт. Надано методичні рекомендації щодо застосування сучасного програмного забезпечення та онлайн-сервісів, що можуть бути використані для виконання завдань, а також сформують у студентів навички управління шрифтами за допомогою шрифтових менеджерів, створення та редагування шрифтів у середовищі популярних шрифтових редакторів. Рекомендовано для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" першого (бакалаврського) рівня. | en_US |
dc.description.abstract | Представлены основные сведения и порядок выполнения лабораторных работ. Даны методические рекомендации по применению современного программного обеспечения и онлайн-сервисов, которые могут быть использованы для выполнения задач, а также сформируют у студентов навыки управления шрифтами с помощью шрифтовых менеджеров, создания и редактирования шрифтов в среде популярных шрифтовых редакторов. Рекомендовано для студентов специальности 186 "Издательство и полиграфия" первого (бакалаврского) уровня. | en_US |
dc.description.abstract | The basic training material and the procedure for doing laboratory work is set out. The guidelines are given for the use of modern software and online services that can be used to perform tasks and form students' skills in font management with the help of font managers, creation and editing of font types in the popular font editor environment. For Bachelor's (first) degree students of speciality 186 "Publishing and Printing". | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | en_US |
dc.subject | шрифти | en_US |
dc.subject | читабельність | en_US |
dc.subject | шрифтовий сервіс | en_US |
dc.subject | FontExpert | en_US |
dc.subject | FontLab | en_US |
dc.subject | макет | en_US |
dc.subject | шрифтовий редактор | en_US |
dc.subject | шрифты | en_US |
dc.subject | читабельность | en_US |
dc.subject | шрифтовой сервис | en_US |
dc.subject | FontExpert | en_US |
dc.subject | FontLab | en_US |
dc.subject | макет | en_US |
dc.subject | шрифтовой редактор | en_US |
dc.subject | fonts | en_US |
dc.subject | readability | en_US |
dc.subject | font service | en_US |
dc.subject | FontExpert | en_US |
dc.subject | FontLab | en_US |
dc.subject | layout | en_US |
dc.subject | font editor | en_US |
dc.title | Типографіка : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" першого (бакалаврського) рівня | en_US |
dc.title.alternative | Типографика : методические рекомендации к выполнению лабораторных работ для студентов специальности 186 "Издательство и полиграфия" первого (бакалаврского) уровня | en_US |
dc.title.alternative | Typography : guidelines for laboratory work for Bachelor's (first) degree students of speciality 186 "Publishing and Printing" | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МСТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017 - Бережна О.Б..pdf | 3,83 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.