Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петряєв О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-18T09:06:43Z | - |
dc.date.available | 2018-07-18T09:06:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Петряєв О. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / О. О. Петряєв // Управління розвитком суб'єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи : колект. могогр. / за ред. Т. В. Гринько. - Біла К. О. , 2018. - 444 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272 | - |
dc.description.abstract | Автором визначено суть і зміст конкурентоспроможності продукції підприємства; розглянуто методичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції в управлінні підприємством; наведено класифікація чинників конкурентоспроможності продукції підприємства; проаналізовано фінансовий стан суб'єкта господарювання, виробництво і реалізація продукції; запропоновано методичні підходи щодо визначення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства та розроблено заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | Біла К. О. | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | класифікація | uk |
dc.subject | чинники | uk |
dc.subject | фінансовий стан | uk |
dc.subject | оцінка | uk |
dc.subject | методика | uk |
dc.title | Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства | uk |
dc.type | Book chapter | uk |
Розташовується у зібраннях: | Монографії (ДУПАЕП) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stattya_Petryaev.pdf | 144,98 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.