Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19608
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підопригора К. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-13T11:32:18Z | - |
dc.date.available | 2018-09-13T11:32:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Підопригора К. Е. Бенчмаркінг як ефективна складова для формування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості / К. Е. Підопригора // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 27 квітня 2018 р. – Х.: Вид-во «Лідер», 2018. – С. 294–297. | uk |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19608 | - |
dc.description.abstract | Було проведено дослідження поняття бенчмаркінгу, та доведена актуальність користування даним елементом маркетингового аналізу для вітчизняних підприємств харчової промисловості. В статті представлені основні функції бенчмаркінгу, можливості застосування бенчмаркінгу в практиці. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.subject | бенчмаркінг | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | стратегія розвитку | uk |
dc.subject | економічне піднесення | uk |
dc.subject | маркетингова стратегія | uk |
dc.subject | підвищення ефективності | uk |
dc.title | Бенчмаркінг як ефективна складова для формування стратегії розвитку підприємств харчової промисловості | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Подопригора_294.pdf | 311,36 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.