Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелезньова Г. О.-
dc.contributor.authorЗапащук Л. В.-
dc.date.accessioned2019-01-29T08:19:42Z-
dc.date.available2019-01-29T08:19:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПланування і контроль на підприємстві. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Г.О. Селезньова, Л.В. Запащук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (301 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 75 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20231-
dc.description.abstractПодано практичні завдання, які згруповані за модулями, відповідно до тем робочої програми навчальної дисципліни та методичні рекомендації щодо їхнього виконання. Надані завдання передбачають різний рівень складності, що дозволяє визначити ступінь засвоєння студентами теоретичних знань і набуття практичних умінь і навичок у використанні інструментарію планування та контролю діяльності на підприємстві згідно з професійними компетентностями. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectпланru_RU
dc.subjectплан збутуru_RU
dc.subjectплан виробництваru_RU
dc.subjectресурсне забезпеченняru_RU
dc.subjectпланування витрат і фінансових результатів діяльності підприємстваru_RU
dc.titleПланування і контроль на підприємстві : методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівняru_RU
Appears in Collections:Методичні матеріали (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018-295-ЕВ Селезньова Г О, Запащук Л В. 2018.pdf802,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.