Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20819
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко М. В.-
dc.date.accessioned2019-04-05T09:12:42Z-
dc.date.available2019-04-05T09:12:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБожко М. В. Спеціалізація та концентрація виробництва як фактори забезпечення ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств / М. В. Божко // Актуальні проблеми інноваційної економіки : наук. журнал. – 2018.- №3 - С. 36-42.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20819-
dc.description.abstractАналізується вплив концентрація та спеціалізації сільськогосподарських підприємств на рівень ефективності виробництва. За результатами аналізу фактичних даних сільськогосподарських підприємств Харківської області було встановлено, що рівень спеціалізації на виробництві продукції рослинництва має позитивний вплив на величину прибутку на 1 га та рівень продуктивності праці. В той же саме час зв’язок з рівнем рентабельності був зворотний. Оцінка впливу розмірів підприємств за площею ріллі дозволила встановити, що в середньому по підприємствам Харківської області максимальну величину прибутку отримували підприємства з площею ріллі 4634 га, а максимальний рівень рентабельності мали підприємства з площею ріллі 3300 га. Робиться висновок, що саме в цих межах рівень ефективності виробництва в середньому буде максимальний для підприємств які спеціалізуються на продукції рослинництва.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectспеціалізаціїru_RU
dc.subjectконцентрація виробництваru_RU
dc.subjectефективність витратru_RU
dc.subjectоптимальні розміриru_RU
dc.subjectпродуктивність праціru_RU
dc.titleСпеціалізація та концентрація виробництва як фактори забезпечення ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств.ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко М.В. apie_2018_r03_06.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.