Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шиян Д. В. | - |
dc.contributor.author | Божко М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-15T08:42:53Z | - |
dc.date.available | 2019-04-15T08:42:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шиян Д. В. Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність та інновації : проблеми науки та практики : матеріали міжнар. науково-практ. інтернет-конф. присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману : 15-16 лист. 2018 р. : тези допов. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2018. – С. 278–281. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861 | - |
dc.description.abstract | У роботі досліджено вплив рівня концентрації виробництва на конкурентоспроможність та ефективність галузі рослинництва. На основі аналізу діяльності підприємств доведено, що залежність між змінними має складний характер. Оптимальна величина розмірів земельних площ за критерієм прибутковості та рентабельності галузі рослинництва знаходиться на рівні 3300-4634 га. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | концентрація виробництва | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | сільське господарство | ru_RU |
dc.subject | рослинництво | ru_RU |
dc.title | Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шиян_Божко_тези.pdf | 186,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.