Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шталь Т. В. | - |
dc.contributor.author | Козуб В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-19T09:05:54Z | - |
dc.date.available | 2019-09-19T09:05:54Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шталь Т. В. Маркетингові технології досягнення конкурентоспроможності експорту компаній / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнар. науково-практ. конф., 15 трав. 2019 р. : тези допов. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Х. : ХДУХТ, 2019. – Ч. 2. – 286 с. – С. 97-98. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21599 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто традиційні та новітні маркетингові технологій, які застосовуються в процесі досягнення конкурентоспроможності експорту провідних світових компаній. Наведено особливості формування потужногой і позитивного бренду, як переваги в конкурентній боротьбі та становленні конкурентоспроможного експорту. Відзначено необхідність переходу до корпоративного маркетингу, який дає змогу збільшити прибутки, задовольнити потреби споживачів та інтереси стейкхолдерів у довгостроковій перспективі. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | маркетингові технології | ru_RU |
dc.subject | бренд | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність експорту | ru_RU |
dc.subject | конкурентні позиції | ru_RU |
dc.subject | світовий ринок | ru_RU |
dc.title | Маркетингові технології досягнення конкурентоспроможності експорту компаній | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 199,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.