Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21819
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопенко Г. С.-
dc.contributor.authorБелікова Т. Б.-
dc.contributor.authorПопенко Г. С.-
dc.contributor.authorБеликова Т. Б.-
dc.contributor.authorPopenko H. S.-
dc.contributor.authorBelikova T. B.-
dc.date.accessioned2019-10-09T12:53:59Z-
dc.date.available2019-10-09T12:53:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationІнноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Г. С. Попенко, Т. Б. Белікова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (138 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 41 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21819-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни за вибором студентів, що спрямована на закріплення у студентів знань та навичок, необхідних для їх ефективного використання у майбутній професійній діяльності. Рекомендовано для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня. Приведены методические рекомендации для самостоятельной работы по учебной дисциплине на выбор студентов, которая направлена на закрепление у студентов знаний и навыков, необходимых для их эффективного использования в будущей профессиональной деятельности. Рекомендовано для студентов всех специальностей первого (бакалаврского) уровня. The guidelines for self-study on the academic discipline chosen by students are given to consolidate students' knowledge and skills that are necessary for their effective use in the future professional activity. For Bachelor's (first) degree students of all specialities.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectінноваційні технологіїru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectнадання послугru_RU
dc.subjectинновационные технологииru_RU
dc.subjectпроизводствоru_RU
dc.subjectпредоставление услугru_RU
dc.subjectinnovative technologiesru_RU
dc.subjectmanufacturingru_RU
dc.subjectprovision of servicesru_RU
dc.titleІнноваційні технології виробництва продукції та надання послуг: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.title.alternativeИнновационные технологии производства продукции и предоставления услуг: методические рекомендации для самостоятельной работы студентов всех специальностей первого (бакалаврского) уровняru_RU
dc.title.alternativeInnovative Technologies of Product Manufacturing and Provision of Services: guidelines for self-study of Bachelor's (first) degree students of all specialitiesru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019-Попенко Г С, Белікова Т Б.pdf584,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.