Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козуб В. О. | - |
dc.contributor.author | Величко К. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-06T08:18:16Z | - |
dc.date.available | 2020-02-06T08:18:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Козуб В. О. Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства / В. О. Козуб, К. Ю. Величко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 314–317. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577 | - |
dc.description.abstract | Визначено сутність та особливості конкуренції на ринку ресторанних послуг. Наведено особливості ланцюжка створення цінності для підприємств ресторанного господарства. Систематизовано джерела формування міжнародних конкурентних переваг для підприємств ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ФОП Лібуркіна Л. М. | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | конкурентні переваги | ru_RU |
dc.subject | ринкок ресторанних послуг | ru_RU |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title | Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Козуб В.О., Величко К.Ю. Особливості формування міжнародних конкурент.pdf | 587,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.