Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернишова Л. О.-
dc.contributor.authorКозуб В. О.-
dc.contributor.authorМахмудов Х. А.-
dc.date.accessioned2020-02-06T08:53:15Z-
dc.date.available2020-02-06T08:53:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧернишова Л. О. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні / Л. О. Чернишова, В. О. Козуб, Х. А. Махмудов // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вер. 2019 р. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 265–268.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583-
dc.description.abstractЗ’ясована роль соціально-орієнтованої моделі економіки для ресторанного бізнесу. Охарактеризовано регуляторний механізм забезпечення ефективності ресторанного бізнесу, який включає комплекс практичних заходів, засобів, важелів, стимулів, що впливають на ефективність ресторанного бізнесу. Систематизовано заходи, розроблення та впровадження яких націлено на удосконалення державного регулювання торговельно-виробничої діяльності підприємств ресторанного господарства.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХДУХТru_RU
dc.subjectсоціально-орієнтована модельru_RU
dc.subjectрегуляторний механізмru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectдержавне регулюванняru_RU
dc.titleОсобливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україніru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернишова Л. О. Особливості державного регулювання р.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.