Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23632
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛепейко Т. І.-
dc.contributor.authorБаркова Е. А.-
dc.date.accessioned2020-09-07T07:42:20Z-
dc.date.available2020-09-07T07:42:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛепейко Т. І. Визначення рівня організаційної культури підприємства за допомогою методу опитування / Т. І. Лепейко, К. О. Баркова // Бізнес Інформ. – 2020. – № 2. – C. 473–479.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23632-
dc.description.abstractМетою статті є дослідження питання визначення рівню організаційної культури за допомогою методу опитування. Насамперед було розглянуто та обгрунтовано актуальність даного питання. Це дозволило визначити важливість нашого подальшого дослідження та підтвердити необхідність у даній інформації. Окрім того було описано попередні дослідження, які надали необхідну базу для предмету вивчення. Після цього було розглянуто та детально описано різні методики оцінки організаційної культури, які були запропоновані у різноманітних періодах часу згідно із тогочасними потребами. Разом з тим було представлено існуючу анкету щодо виявлення рівня організаційної культури, яка підходить для не витратного та достатньо швидкого використання, сформовані та детально описані недоліки даного методу. Після цього автори запропонували вдосконалену анкету, яка включає економічно та соціально покращені питання, а також перебудовану систему підрахунку результатів.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectорганізаційна культураru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectринокru_RU
dc.subjectдіагностикаru_RU
dc.subjectанкетуванняru_RU
dc.titleВизначення рівня організаційної культури підприємства за допомогою методу опитуванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (МБА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
business-inform-2020-2_0-pages-473_479.pdf273 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.