Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-17T10:34:47Z | - |
dc.date.available | 2020-09-17T10:34:47Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бойко О. М. Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / О. М. Бойко. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є узагальнення та розвиток теоретичних підходів й розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення управління вартістю суб’єкта господарювання в сучасних умовах. Для досягнення поставленої мети використано такі методи наукового пізнання: метод узагальнення та систематизації, аналізу, кластерного аналізу, структурно-функціонального моделювання, метод побудови таблиць чутливості, концепцію збалансованої системи показників, метод прогнозування фінансових даних. Використано програмні продукти: MS Office, Statistica, Ramus Educational. У результаті дослідження узагальнено теоретичні основи управління вартістю підприємства, проаналізовано стан та проведено оцінку вартості підприємств харчової галузі, розроблено структурно-функціональну модель процесу управління вартістю підприємства, розроблено стратегію управління вартістю підприємства у сучасних умовах. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | управління вартістю | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | оцінка вартості | ru_RU |
dc.subject | фінансовий стан | ru_RU |
dc.subject | аналіз | ru_RU |
dc.subject | структурно-функціональна модель | ru_RU |
dc.subject | стратегія управління вартістю | ru_RU |
dc.subject | ринковий підхід | ru_RU |
dc.subject | дохідний підхід | ru_RU |
dc.title | Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ФК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
+Бойко О. М........2.pdf | 1,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.