Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко О. М.-
dc.date.accessioned2020-09-17T10:34:47Z-
dc.date.available2020-09-17T10:34:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБойко О. М. Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / О. М. Бойко. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806-
dc.description.abstractМетою роботи є узагальнення та розвиток теоретичних підходів й розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення управління вартістю суб’єкта господарювання в сучасних умовах. Для досягнення поставленої мети використано такі методи наукового пізнання: метод узагальнення та систематизації, аналізу, кластерного аналізу, структурно-функціонального моделювання, метод побудови таблиць чутливості, концепцію збалансованої системи показників, метод прогнозування фінансових даних. Використано програмні продукти: MS Office, Statistica, Ramus Educational. У результаті дослідження узагальнено теоретичні основи управління вартістю підприємства, проаналізовано стан та проведено оцінку вартості підприємств харчової галузі, розроблено структурно-функціональну модель процесу управління вартістю підприємства, розроблено стратегію управління вартістю підприємства у сучасних умовах.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectуправління вартістюru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectоцінка вартостіru_RU
dc.subjectфінансовий станru_RU
dc.subjectаналізru_RU
dc.subjectструктурно-функціональна модельru_RU
dc.subjectстратегія управління вартістюru_RU
dc.subjectринковий підхідru_RU
dc.subjectдохідний підхідru_RU
dc.titleУправління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвиткуru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ФК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Бойко О. М........2.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.