Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалашнікова Т. В.-
dc.date.accessioned2021-01-05T12:29:40Z-
dc.date.available2021-01-05T12:29:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКалашнікова Т. В. Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств / Калашнікова Т. В. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наук. конф., 27 лист. 2020 р. : тези допов.– Харків : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2020. – С. 64–65.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297-
dc.description.abstractВикористання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств Розглянуто доцільність використання ощадливого виробництва з метою створення передумов максимального використання існуючого виробничого потенціалу та підвищення конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств. Виділено види втрат за передбаченою класифікацією з урахуванням особливостей організації процесу виробництва в сільському господарстві.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectощадливе виробництвоru_RU
dc.subjectвтратиru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectаграрне підприємствоru_RU
dc.titleВикористання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємствru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Калашнікова Т.В._Тези ХНЕУ 2020.pdf115,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.