Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калашнікова Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-05T12:29:40Z | - |
dc.date.available | 2021-01-05T12:29:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Калашнікова Т. В. Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств / Калашнікова Т. В. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наук. конф., 27 лист. 2020 р. : тези допов.– Харків : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2020. – С. 64–65. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297 | - |
dc.description.abstract | Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств Розглянуто доцільність використання ощадливого виробництва з метою створення передумов максимального використання існуючого виробничого потенціалу та підвищення конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств. Виділено види втрат за передбаченою класифікацією з урахуванням особливостей організації процесу виробництва в сільському господарстві. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | ощадливе виробництво | ru_RU |
dc.subject | втрати | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | аграрне підприємство | ru_RU |
dc.title | Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Калашнікова Т.В._Тези ХНЕУ 2020.pdf | 115,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.