Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКонстантиновський Л. Л.-
dc.date.accessioned2021-01-29T08:46:25Z-
dc.date.available2021-01-29T08:46:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКонстантиновський Л. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. Л. Константиновський. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464-
dc.description.abstractВ дипломній роботі досліджено теоретичні основи процесу підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах посилення конкуренції, а також розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність підприємства та вплив зовнішнього середовища на ефективність конкурентоспроможності підприємства.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність сфери фуд-рітейлуru_RU
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлуru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Констатиновський Л.Л..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.