Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Константиновський Л. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-29T08:46:25Z | - |
dc.date.available | 2021-01-29T08:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Константиновський Л. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. Л. Константиновський. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі досліджено теоретичні основи процесу підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах посилення конкуренції, а також розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність підприємства та вплив зовнішнього середовища на ефективність конкурентоспроможності підприємства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність сфери фуд-рітейлу | ru_RU |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Констатиновський Л.Л..pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.