Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24512
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Птащенко О. В. | - |
dc.contributor.author | Зима О. Г. | - |
dc.contributor.author | Просяник О. П. | - |
dc.contributor.author | Афанасьєва О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-01T13:22:17Z | - |
dc.date.available | 2021-02-01T13:22:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів [Електронний ресурс] / укл. О. В. Птащенко, О. Г. Зима, О. П. Просяник [та ін.]; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (765 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 48 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24512 | - |
dc.description.abstract | Подано послідовність виконання та оформлення дипломних і наукових робіт. Наведено приклади оформлення елементів дипломної роботи (таблиці, рисунки, додатки, список використаної літератури). Рекомендовано для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | дипломна робота | ru_RU |
dc.subject | дослідження | ru_RU |
dc.subject | література | ru_RU |
dc.subject | журналістика | ru_RU |
dc.subject | бакалавр | ru_RU |
dc.subject | магістр | ru_RU |
dc.title | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (БЖЦМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2020-Птащенко О В, Зима О Г, Просяник О П.pdf | 862,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.