Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24841
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ставерська Т. О. | - |
dc.contributor.author | Шталь Т. В. | - |
dc.contributor.author | Козуб В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T08:53:55Z | - |
dc.date.available | 2021-03-05T08:53:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ставерська Т. О. Франчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції України / Т. О. Ставерська, Т. В. Шталь, В. О. Козуб. // Науковий вісник Ужгородського нац-го ун-ту. Сер. «Міжнародні економічні відносини та світове господарство». – Ужгород, 2020. - Вип. 31. – С. 119-126. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24841 | - |
dc.description.abstract | Інтеграція України у міжнародний бізнес-простір є одним з пріоритетних векторів розвитку держави, при цьому франчайзинг є ефективним інструментом для просування на міжнародні ринки. Система франчайзингу є різновидом партнерства, яка набула значного розвитку у багатьох сферах підприємництва, особливо у ресторанному бізнесі, завдяки можливості запровадження інтеграційно-адаптивних форм бізнесу та бізнес-технологій із одночасним удосконаленням якісних параметрів діяльності, мінімізацією ризиків та витрат. В роботі визначено основні тенденції розвитку франчайзингу в контексті галузевої, географічної та інвестиційної сегментації. Дослідження умов діяльності вітчизняних та міжнародних ресторанних франшиз, що діють на території України, дозволило визначити основні проблеми інтеграції України у міжнародний ресторанний бізнес-простір. Складності міжнародної інтеграції систематизовано на чотирма ознаками: фінансово-економічні, соціально-психологічні, ринкові та правові. Врахування визначених проблем дозволить вітчизняним представникам ресторанного бізнесу активізувати просування на міжнародний ринок. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | франчайзинг | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | сегментація франчайзингових мереж | ru_RU |
dc.subject | міжнародна інтеграція | ru_RU |
dc.subject | франшиза | ru_RU |
dc.subject | ресторанний франчайзинг | ru_RU |
dc.title | Франчайзинг у ресторанному бізнесі: проблеми міжнародної інтеграції України | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ставерська_Шталь_Козуб_УжНУ_№31_2020.pdf | 911,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.