Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамойленко В. В.-
dc.date.accessioned2021-03-11T10:04:14Z-
dc.date.available2021-03-11T10:04:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСамойленко В. В. Визначення важливості якісного набору, відбору і найму персоналу на підприємстві / В. В. Самойленко. // Міжнародне економічне співробітництво: механізми та стратегії розвитку : матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 21 лист. 2020 р. / ГО «Львівська економічна фундація». – Львів: ЛЕФ, 2020. - С.118-123.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24868-
dc.description.abstractХарактерною ознакою розвитку сучасного ринку є зростання конкуренції між його суб’єктами в різних сферах підприємницької діяльності. Визначальним фактором, що впливає на конкурентоспроможність, економічне зростання та ефективність виробництва, є наявність на підприємстві людських ресурсів, здатних професійно вирішувати поставлені виробничі завдання. Для ефективного управління персоналом підприємство потребує цілісної системи роботи з кадрами, що дозволяє управляти ними від моменту прийому на роботу до завершення кар’єри. Для того щоб вижити і процвітати в умовах ринкової економіки, підприємству необхідно мати і регулярно отримувати відповідну кількість працівників з належним рівнем кваліфікації. Люди створюють або руйнують підприємство, виробляючи і поставляючи вироби, здійснюючи їх технічне обслуговування.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectнаборru_RU
dc.subjectвідбор і найм персоналу на підприємствіru_RU
dc.subjectкадрового агентстваru_RU
dc.subjectкар’єраru_RU
dc.subjectлюдські ресурсиru_RU
dc.titleВизначення важливості якісного набору, відбору і найму персоналу на підприємствіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lef.lviv_листопад_2020_Водный.pdf652,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.