Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24872
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойленко В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T10:30:43Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T10:30:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Самойленко В. В. Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві / В. В. Самойленко. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 13 лист. 2020 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020 . С. 186-190. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24872 | - |
dc.description.abstract | У ринковій системі керування господарством забезпечення високої якості стає об’єктивною умовою існування, найважливішим фактором підвищення рівня життя, гарантією соціальної, економічної й екологічної безпеки. Без забезпечення стабільної якості, що відповідає державним стандартам та вимогам споживачів, неможливо раціонально інтегрувати національну економіку в світове господарство і зайняти в ній гідне місце. Актуальність цієї теми обумовлена тим, що вдосконалення якості продукції – найважливіший напрям інтенсивного розвитку економіки, джерело економічного зростання, ефективності виробництва. У цих умовах зростає значення комплексного управління якістю продукції та ефективністю виробництва. Метою є дослідження сутності процесу управління якістю продукції на підприємстві, зокрема в контексті світового економічного розвитку, а також розробка пропозицій щодо покращення системи управління якістю на підприємстві на основі його аналізу. Поняття якості пройшло еволюційний шлях розвитку від античних часів до теперішнього часу і має багатоаспектні трактування. Основна властивість, з якою пов’язана якість продукції, – її здатність бути споживною вартістю, бути корисною і задовольняти певні потреби краще за інших об’єктів, тобто володіти конкурентоспроможністю. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | управління якісті продукції | ru_RU |
dc.subject | покращення системи управління якістю | ru_RU |
dc.subject | система менеджменту якості | ru_RU |
dc.subject | якості продукції | ru_RU |
dc.title | Удосконалення процесу управління якістю продукції на підприємстві | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЛІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самойленко_Водный.pdf | 627,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.