Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24886
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Отенко І. П. | - |
dc.contributor.author | Іващенко Г. А. | - |
dc.contributor.author | Шемаєва Л. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-15T08:30:04Z | - |
dc.date.available | 2021-03-15T08:30:04Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Міжнародна інформація. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. І. П. Отенко, Г. А. Іващенко, Л. М. Шемаєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (311 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 30 с. - Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24886 | - |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт студентів, рекомендовану літературу для використання під час їхнього виконання. Рекомендовано для студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | міжнародна інформація | ru_RU |
dc.subject | міжнародні відносини | ru_RU |
dc.subject | курсова робота | ru_RU |
dc.subject | теми | ru_RU |
dc.subject | оформлення | ru_RU |
dc.subject | захист | ru_RU |
dc.title | Міжнародна інформація. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МВПФ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021-Отенко І П, Іващенко Г А, Шемаєва Л М.pdf | 644,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.