Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозубова Н. В.-
dc.date.accessioned2021-05-27T09:01:20Z-
dc.date.available2021-05-27T09:01:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / укл. Н. В. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 14 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369-
dc.description.abstractПодано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій та семінарських занять, методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня .ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectготельru_RU
dc.subjectгостинністьru_RU
dc.subjectготельне обслуговуванняru_RU
dc.subjectтехнологічний циклru_RU
dc.titleТехнологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РП_Технологія_та організація_гот_обслуг.pdf502,77 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.