Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козубова Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T09:01:20Z | - |
dc.date.available | 2021-05-27T09:01:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / укл. Н. В. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 14 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25369 | - |
dc.description.abstract | Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій та семінарських занять, методичні рекомендації щодо оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня . | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готель | ru_RU |
dc.subject | гостинність | ru_RU |
dc.subject | готельне обслуговування | ru_RU |
dc.subject | технологічний цикл | ru_RU |
dc.title | Технологія та організація готельного обслуговування: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РП_Технологія_та організація_гот_обслуг.pdf | 502,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.