Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гоженко О. О | - |
dc.contributor.author | Тимошенко К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-09T07:58:13Z | - |
dc.date.available | 2021-07-09T07:58:13Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Організація готельно-ресторанного бізнесу / О. О. Гоженко, К. В. Тимошенко // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії і перспективи [Електронне видання]: матеріали VІІ Всеукр. студ. наук. конф., 18 бер. 2021 р. : тези допов. / відп. ред. А. А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. у-т, 2021. ‒ С. 46-47. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25663 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуті теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі в умовах пандемії. Проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | обслуговування | ru_RU |
dc.subject | пандемія | ru_RU |
dc.title | Організація готельно-ресторанного бізнесу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
e3e35aeaf0946a5c39bf64469e493cf8_(1).pdf | 5,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.