Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бутенко Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-01T12:08:29Z | - |
dc.date.available | 2021-09-01T12:08:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | розвиток | ru_RU |
dc.subject | скорочення витрат | ru_RU |
dc.subject | послуги | ru_RU |
dc.title | Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МБА) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
УПРАЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ.pdf | 164,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.