Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рожко В. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-10-11T12:29:15Z | - |
| dc.date.available | 2021-10-11T12:29:15Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Рожко В. І. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва / В. І. Рожко // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении : материалы междунар. научно-техн. конф., 22 – 24 сент. 2021 р. : тезисы доклад. – Одесса, 2021. – С. 156 – 158. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235 | - |
| dc.description.abstract | Забезпечення високої якості і безпеки харчових продуктів є ключовим завданням аграрних і переробних підприємств. У своїй діяльності вони повинні враховувати вимоги, що передбачені прийнятими світовою спільнотою нормативними актами – системами управління, що пов'язані з якістю і безпекою харчових продуктів. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.subject | якість | ru_RU |
| dc.subject | безпека харчування | ru_RU |
| dc.subject | система менеджменту якості | ru_RU |
| dc.subject | аналіз попиту | ru_RU |
| dc.subject | вимоги | ru_RU |
| dc.subject | внутрішній і зовнішній ринки | ru_RU |
| dc.subject | продукція | ru_RU |
| dc.subject | виробництво | ru_RU |
| dc.subject | стандарт | ru_RU |
| dc.title | Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (М) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тезисы_2021.pdf | 189,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.