Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогуда Н. В.-
dc.date.accessioned2021-11-19T12:24:25Z-
dc.date.available2021-11-19T12:24:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогуда Н. В. Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу / Н. В. Погуда // Інфраструктура ринку. ‒ 2021. ‒ № 58. ‒ С. 77-82.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403-
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню та порівнянню сучасних методів оцінки персоналу на підприємствах туристичної та готельної сфери. Визначено роль персоналу як ключового ресурсу, від ефективності роботи якого залежить результативність підприємницької діяльності. У дослідженні здійснено порівняльну оцінку основних інноваційних методів оцінки персоналу, що активно впроваджуються у практичну діяльність як серед закордонних, так і вітчизняних підприємств сфери обслуговування. Було детально розглянуто сильні, слабкі сторони, а також доцільність і частота використання таких методів, як Grading, Balanced scorecard, Assessment Centre, Management by Objectives (MBO), «360°» and Key Performance Indicators (KPI). Наведено приклад застосування КРІ, як найпрогресивнішого методу оцінки, що спрямований на підвищення особистої мотивації кожного працівника та досягнення поставлених цілей підприємства. Розглянуто ключові показники, що складають основу побудови дієвої системи оцінки персоналу на підприємствах готельного бізнесу.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectметодru_RU
dc.subjectоцінкиru_RU
dc.subjectінноваційні методи оцінкиru_RU
dc.subjectКРІru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectтуристичне підприємствоru_RU
dc.subjectготельний бізнесru_RU
dc.titleМетоди оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Погуда_Методи_оцiнки_персоналу.pdf238,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.