Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погуда Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-19T12:24:25Z | - |
dc.date.available | 2021-11-19T12:24:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Погуда Н. В. Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу / Н. В. Погуда // Інфраструктура ринку. ‒ 2021. ‒ № 58. ‒ С. 77-82. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню та порівнянню сучасних методів оцінки персоналу на підприємствах туристичної та готельної сфери. Визначено роль персоналу як ключового ресурсу, від ефективності роботи якого залежить результативність підприємницької діяльності. У дослідженні здійснено порівняльну оцінку основних інноваційних методів оцінки персоналу, що активно впроваджуються у практичну діяльність як серед закордонних, так і вітчизняних підприємств сфери обслуговування. Було детально розглянуто сильні, слабкі сторони, а також доцільність і частота використання таких методів, як Grading, Balanced scorecard, Assessment Centre, Management by Objectives (MBO), «360°» and Key Performance Indicators (KPI). Наведено приклад застосування КРІ, як найпрогресивнішого методу оцінки, що спрямований на підвищення особистої мотивації кожного працівника та досягнення поставлених цілей підприємства. Розглянуто ключові показники, що складають основу побудови дієвої системи оцінки персоналу на підприємствах готельного бізнесу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | метод | ru_RU |
dc.subject | оцінки | ru_RU |
dc.subject | інноваційні методи оцінки | ru_RU |
dc.subject | КРІ | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.subject | туристичне підприємство | ru_RU |
dc.subject | готельний бізнес | ru_RU |
dc.title | Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Погуда_Методи_оцiнки_персоналу.pdf | 238,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.