Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козуб В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T09:51:12Z | - |
dc.date.available | 2021-11-30T09:51:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] / укл. В. О. Козуб. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 18 с. (укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488 | - |
dc.description.abstract | Подано робочу програму навчальної дисципліни «Основи гастрономії та сервісології», компетентності та результати навчання, її зміст за модулями і темами, методи навчання та викладання, порядок і систему поточного та підсумкового контролю знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | гастрономія | ru_RU |
dc.subject | гастрономічні товари | ru_RU |
dc.subject | гастрономічний туризм | ru_RU |
dc.subject | потреба | ru_RU |
dc.subject | послуга | ru_RU |
dc.subject | сервіс | ru_RU |
dc.subject | сервісологія | ru_RU |
dc.subject | сервісна діяльність | ru_RU |
dc.title | Основи гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОГС.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.