Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезсонний В. Л.-
dc.date.accessioned2021-12-01T09:54:33Z-
dc.date.available2021-12-01T09:54:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / уклад. В. Л. Безсонний. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 10 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26506-
dc.description.abstractПодано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за темами. Вміщено плани лекцій і практичних занять, матеріал для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectстандартизаціяru_RU
dc.subjectсертифікаціяru_RU
dc.subjectметрологічне забезпеченняru_RU
dc.subjectвимірюванняru_RU
dc.subjectуправління якістюru_RU
dc.titleСтандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стандартизація та сертифікація.pdf574,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.