Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26550
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛаріна К. В.-
dc.contributor.authorДемченко Г. В.-
dc.date.accessioned2021-12-10T09:10:10Z-
dc.date.available2021-12-10T09:10:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМаркетинг у соціальних мережах. Методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. К. В. Ларіна, Г. В. Демченко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (23 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 73 с. - Загол. з титул. екрану.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26550-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни та комплексної індивідуальної роботи у вигляді SMM book (стратегії та тактики просування бренда або підприємства за обраним студентом об'єктом). Запропоновано завдання, алгоритм їх виконання та практичні приклади для розвитку професійних компетентностей, якими має володіти студент після вивчення навчальної дисципліни. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectконтентна стратегіяru_RU
dc.subjectперсональний брендru_RU
dc.subjectрекламна кампаніяru_RU
dc.subjectсистема маркетингових комунікаційru_RU
dc.subjectметоди просуванняru_RU
dc.subjectсоціальні мережіru_RU
dc.subjectцільова аудиторіяru_RU
dc.titleМаркетинг у соціальних мережах. Методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2021-Ларіна К В, Демченко Г В.pdf5,47 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.