Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26554| Назва: | Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня | 
| Автори: | Логвінков С. М. Літвінова І. М.  | 
| Теми: | науково-технічний прогрес інноваційні технології виробництво розвиток ресурсо- та енергозбереження товари та послуги нові матеріали  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | 
| Бібліографічний опис: | Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. С. М. Логвінков, І. М. Літвінова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (566 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. - 46 с. - Загол. з титул. екрану. | 
| Короткий огляд (реферат): | Подано методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни за вибором студентів. За кожною темою наведено мету, основні поняття й теоретичні відомості, стереотипні та діагностичні завдання, питання для самостійного опрацювання та запитання для самодіагностики, список рекомендованої літератури для підготовки до практичних занять. Рекомендовано для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26554 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЗСЖБЖ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2021-Логвінков С М, Літвінова І М.pdf | 580,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.