Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамойленко В. В.-
dc.date.accessioned2021-12-24T13:40:06Z-
dc.date.available2021-12-24T13:40:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСамойленко В. В. Методичні основи формування системи управління конкурентоспроможністю підприємства / В. В. Самойленко // Topical issues of modern science, society and education. Proceedings of the 5th International scientific and practical conference, November 28-30, 2021. ‒ SPC ―Sci-conf.com.ua‖. Kharkiv, Ukraine. 2021. ‒ Pp. 1791- 1796.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26675-
dc.description.abstractАналіз вітчизняної та зарубіжної економічної літератури показує, що при визначенні термінологічного апарату теорії управління конкурентоспроможністю не було сформовано чіткого та однозначного вибору об‘єкта дослідження. Зміст поняття конкурентоспроможності підприємства пропонується трактувати як динамічну характеристику здатності підприємства адаптуватися до змін зовнішнього середовища шляхом формування певного рівня конкурентних переваг. Отже, управління конкурентоспроможністю підприємства, перш за все, повинно ототожнюватися з розробкою системи, що забезпечить його конкурентними перевагами в існуючих умовах ринку. Конкурентні переваги – це ті характеристики, які створюють для організації, що виробляє або реалізує даний продукт, певні переваги над конкурентами; будь-які інновації, що дають реальне збільшення бізнес-успіху.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність підприємствru_RU
dc.subjectпереваги підприємстваru_RU
dc.subjectефективне функціонування підприємстваru_RU
dc.titleМетодичні основи формування системи управління конкурентоспроможністю підприємстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (МЛІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самойленко_Тези_с_водным_(реп).pdf905,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.