Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26847
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHetta O.-
dc.contributor.authorShestopalov O.-
dc.contributor.authorDuhanets V.-
dc.contributor.authorShubravska O.-
dc.contributor.authorRudkovskyi O.-
dc.contributor.authorParaniak N.-
dc.contributor.authorRiazanova-Khytrovska N.-
dc.contributor.authorMaksimenko O.-
dc.date.accessioned2022-01-18T09:50:11Z-
dc.date.available2022-01-18T09:50:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationHetta O. Improving the ecological safety of potato chips production by devising a method for wastewater treatment and recycling / O. Hetta, O. Shestopalov, V. Duhanets, O. Shubravska, O. Rudkovskyi, N. Paraniak, N. Riazanova-Khytrovska, O. Maksimenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2021. – № 4/10 (112). – P. 6-13.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26847-
dc.description.abstractThe use of the proposed circuit of intensive water treatment will allow increasing the environmental safety of the production of potato chips by preventing environmental contamination through reducing the volume of tap water consumption.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectflocculationru_RU
dc.subjectcoagulationru_RU
dc.subjectthe greening of productionru_RU
dc.subjectwastewaterru_RU
dc.subjectenvironmental safetyru_RU
dc.subjectproduction of potato chipsru_RU
dc.subjectsettlingru_RU
dc.subjectcentrifugingru_RU
dc.subjectsuspended particlesru_RU
dc.subjectphysicochemical methods of treatmentru_RU
dc.titleImproving the ecological safety of potato chips production by devising a method for wastewater treatment and recyclingru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕММ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Восточно.pdf949,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.